У Києві запустили сервіс для бронювання столиків і передзамовлення страв у ресторанах
Вартість страв при замовленні на Timeat така сама, як у самому закладі.
Вартість страв при замовленні на Timeat така сама, як у самому закладі.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23645 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У Києві почав працювати сервіс Timeat, який дозволяє за допомогою мобільного застосунку забронювати столик у ресторані та передзамовити й оплатити страви, повідомляє AIN.UA.
Система дозволяє спланувати відвідування ресторану таким чином, що клієнт приходить до закладу на призначений час і отримає вже готове замовлення.
Київськими партнерами Timeat є Druzi Cafe & Bar, Rojo Ojo, HeyLoft, L’Kafa Group, Prynada Ukrainian Cafe, «Чайхона Базар» и ZVD.
Вартість страв при замовленні на Timeat така сама, як у самому закладі. Користувач також не доплачує за бронювання столику. Комісію стягують лише з ресторану – це 15% від чеку відвідувача.
Ло кінця лютого сервіс має запрацювати у Львові та Одесі. У Львові вже приєдналися такі заклади, як «Супкультура», «Кебабця», Pasta Bar No.1, «Хінкальня», Leopoli Pizza та «П’яте підземелля», а в Одесі – Traveler’s Coffee Odessa, Delano та Cipolle Pizza Bar.
Застосунок Timeat доступний на iOS та Android.
Стартап заснував 22-річний Євген Бровчук. За його словами, в Україні існують схожі сервіси, але вони дозволяють лише забронювати столик. Timeat дозволяє також поперендньо замовити страви та відразу їх оплатити. У майбутньому планують додати можливість забрати замовлення з собою, не бронюючи столик.
Команда Timeat зіштовхнулася з браком статистики щодо споживацьких трендів в Україні. Один із небагатьох відомих параметрів – лише 25% українських домогосподарств можуть собі дозволити їсти поза домом.
Читайте також: Журі премії Сіль визначило найкращі ресторани 2019 року
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті