Журі премії «Сіль» визначило найкращі ресторани 2019 року
Цьогоріч організатори додали дві номінації.
Цьогоріч організатори додали дві номінації.
Фото: facebook.com/FABIUSrestaurant
У Києві оголосили переможців щорічної ресторанної премії «Сіль» у 18 номінаціях.
До складу журі увійшли шеф-кухарі Євген Клопотенко та Юрій Ковриженко, засновник Ulichnaya Eda Роман Тугашев, бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті та архітектор Олег Волосовський.
Цьогоріч до номінацій додали дві нові: «Найкращий винний бар» і «Найкращий азійський ресторан». Також уперше до участі не допускали минулорічних переможців.
Відкриття року – ресторан Рыночные отношения, Дніпро.
Ресторан з найкращою винною картою – Vino e Cucina, Київ.
Найкращий м’ясний ресторан – Beef, Київ.
Найкращий рибний ресторан – Odessa, Київ.
Найкраще міське кафе – Dizyngoff, Одеса.
Найкращий ресторан української кухні – Канапа, Київ.
Найкращий ресторан національної кухні – Чічіко, Київ.
Найкращий ресторан азійської кухні – Spicy NoSpicy, Київ.
Найкращий паб – Varvar Bar, Київ.
Найкращий винний бар – Win Bar, Київ.
Найкращий бар – Benedict Daily Bar, Харків.
Найкращий пивний ресторан – This is Пивбар, Київ.
Найкраща кондитерська – Milk Bar, Київ.
Найкраще кафе-пекарня – Живий хліб, Львів.
Найкраща кав’ярня – Foundation Coffee Roasters, Одеса.
Ресторан при готелі – Comme Il Faut, Київ.
Найкращий заміський ресторан – Fabius, Київ.
Найкращий стрітфуд – Божественный тако, Одеса.
Премію «Сіль» було засновано у 2013 році. Переможців обирають серед закладів, які самостійно подались на конкурс, а також серед закладів, номінованих експертами конкурсу. Про перемежців 2018 року можна прочитати в нашому матеріалі.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті