Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Нещодавно Theatre.love запустив у себе на сайті пошук вистав київських театрів. З ресурсом співпрацює 126 театрів, а на сайті зібрано інформацію про 1304 вистави та 4300 театральних діячів.

Наразі проєкт працює у трьох містах: Київ, Львів та Біла Церква, і планує розширюватися на всю Україну.

Проєкт Theatre.love – це незалежний соціальний інтернет-ресурс з пошуку вистав у місті. Його мета – зробити театри ближчими до їх відвідувачів.

Відтепер користувачі ресурсу Theatre.love отримують доступ до бази всіх театрів та вистав свого міста, можливість оцінювати вистави, а також можуть дізнаватися новини з театральної сфери.

Проєкт також пропонує вирішувати ситуативні потреби користувачів, наприклад з ким відвідати театр (партнер, батьки, діти тощо), з якою метою (отримати гострі враження чи розслабитися) і т.д. Відповідний перелік критеріїв в анкеті складають волонтери проєкту.

На основі їх коментарів та заповнених анкет вистави додаються до певної ситуативної потреби, яких на сайті Theatre.love налічується дев’ятнадцять. Окрім того на сайті є вся інформація про виставу (опис вистави, склад акторів, режисер, інформація про власне театр), оцінки вистави та відгуки реальних глядачів.

Скрін з сайту theatre.love/situational-needs

Автори зазначають, що на сайті немає спеціальних умов чи пропозицій для жодного з театрів, вистав або глядачів. Всю інформацію розміщено безкоштовно на загальних умовах.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button