Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вікторія Якуша. Фото: Юрий Ферендович PRAGMATIKA.MEDIA

Українська дизайнерка, архітекторка та засновниця Yakusha Design та FAINA Collection – Вікторія Якуша стала членкинею журі одного з найавторитетніших конкурсів дизайну та архітектури – Dezeen Awards 2020. Конкурс з’явився у 2018 році, але його відзнака вже стала однією з найпрестижніших нагород в галузі.

Конкурс заснований британським дизайн-виданням Dezeen та охоплює понад 40 номінацій у трьох категоріях – архітектура, дизайн інтер’єру та предметний дизайн. Минулого року він зібрав понад 4500 заявок з 87 країн.

Заявки до участі приймаються до 2 червня 2020 року.

Нагадаємо, що проєкт Вікторії Якуши – інтер’єр громадського простору Ya Vsesvit – увійшов до short-list Dezeen Awards 2019.

Інтер’єр громадського простору від Вікторії Якуши, номінований на Dezeen Awards 2019. Фото студії Ya Vsesvit

Цього року Вікторія Якуша разом з іншими професійними архітекторами та дизайнерами – Yabu Pushelberg (Канада), Rafael de Cárdenas (США), Jaime Hayon (Іспанія), Alex Mok (Китай), Valentina Ciuffi (Італія) будуть оцінювати роботи в категорії “інтер’єрний дизайн”.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button