Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КП по УЗН Дніпровського району

До Дня святого Валентина Київзеленбуд встановив нові інсталяції з серцями у кількох районах Києва.

У Солом’янському районі змонтували двометрове серце з Купідоном, розфарбоване у червоний та жовтогарячий кольори. Об’єкт розташовано навпроти будівлі Солом’янської адміністрації, де нещодавно у незвичайний спосіб змінився керівник.

Фото: Солом’янська РДА

У парку «Аврора» на Воскресенці встановили двометрове дерево у вигляді серця, судячи з фото, виготовлене з бляшаних пластин. Його урочисто відкривали за участі депутатів Київради.

У Київзеленбуді пояснили, як ним користуватися: слід запросити «свою другу половинку» прогулятися, закріпити на конструкції замок «на знак вірності та любові», потім перепочити на встановлених по обидва боки лавах, де й «створити свою історію».

Фото: КП по УЗН Дніпровського району

Серце – одна з улюблених форм інсталяцій працівників «Київзеленбуду», причому найактивніше в цьому напрямку працює КП УЗН Дніпровського району.

Торік напередодні Восьмого березня на Березняках комунальники встановили «арт-об’єкт “Місце поцілунків”» –  дерево з металу, на якому висять дерев’яні серця. Там само поставили декоративну лаву з нахилом всередину, «відпочинок на якій вже сам по собі спонукає до поцілунків».

Позаторік на Північно-Броварському масиві встановили серце з каміння, на яке почепили гранітну табличку з написом «For You…», яка нагадує надгробок. До створення цього об’єкту долучився депутат Євген Ковшун – його ім’я вигравіювали на «надгробку». Він так само брав у часть у встрановленні цьогорічної бляшаної «валентинки» у парку «Аврора».

Фото: КП по УЗН Дніпровського району

У парку біля озера Тельбин до Дня закоханих встановили двометрову «валентинку» з дерев’яних колод.

Зеленбудівська «Валентинка» у 2018 році. Фото: КП по УЗН Дніпровського району

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button