Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: booking.com

Навесні цього року на аукціон буде виставлено готель «Дніпро», розташований на Європейській площі. Про це повідомляє Фонд державного майна України.

Стартова ціна складе 10 мільйонів доларів.

Фото: booking.com

«Для того, аби його фінальна вартість зросла в рази, нещодавно призначено нову директорку – Еліну Сапожкову. Вона має 12 років досвіду відкриття, розвитку та управління готелями міжнародних мереж, а тепер разом із нашою командою займатиметься якісною підготовкою готель “Дніпро” до залучення стратегічного інвестора», – повідомляє Фонд держмайна.

Фото: booking.com 

Чотиризірковий готель «Дніпро», збудований у 1964 році, має 186 номерів. За даними на сайті booking.com, номер на одну людину коштує приблизно від 1500 гривень.

Нагадаємо, у березні відбудеться аукціон з продажу «Київпассервісу», у власності якого перебуває шість автовокзалів у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button