Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ain.ua

На території Виставкового центру в Києві з’явився поштомат із швидкою їжею – бургерами, паніні та десертами, повідомляє AIN.UA.

Поштомат розробила IT-компанія Omnic, і його розташовано біля коворкінгу OmniCampus у павільйоні №5.

Їжу готує співробітник кафе, але він не контактує з клієнтом. Клієнт ствоює замовлення через термінал і оплачує його карткою або смартфоном. Співробітник кафе отримує замовлення, готує його та кладе у комірку зі свого боку. Клієнт отримує повідомлення, що його замовлення готове, і може прийти забрати з комірки.

Кожну комірку обладнано підігрівом, тож коли б не повернутися за замовленням, їжа залишиться теплою.

Фото: ain.ua

Така система, на думку розробників, може бути корисною для закладів швидкого харчування, бо дозволяє пришвидшити обробку замовлень принаймні удвічі. Крім того, клієнтам не потрібно стояти в черзі.

«Дослідження показують, що нове покоління вважає за краще отримувати послуги без контакту з людьми. Для них важливим є відчуття контролю за часом», – каже директорка з розвитку Omnic Анна Снітко.

Фото: ain.ua

Вартість встановлення такої системи починається від 10 тисяч доларів залежно від кількості комірок та рівня автоматизації.

Нагадаємо, низка закладів у Києві підключилася до нового сервісу Timeat, який дозволяє забронювати столик за допомогою мобільного застосунку, передзамовити й оплатити страви. Цей сервіс також покликаний мінімізувати контакт зі співпрацівниками ресторану та економити час.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button