Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У центрі Києві інспектори з паркування евакуювали автомобіль BMW, в якому, як виявилося згодом, перебували діти. Це сталося через те, що всі стекла автівки були тоновані.

«Як наслідок викликали Управління патрульної поліції, наздогнали та зупинили евакуатор. Дітей випустили. Оскільки водій був на місці, довелося вигрузити і сам автомобіль. Виписали постанову», – повідомляє пресслужба Інспекції з паркування.

У коментарях Сергій Лапшин, який назвався інспектором, який евакуював автомобіль, повідомив, що евакуатор проїхав блихько ста метрів та пригальмував у потоці, коли його наздогнали батьки зачинених у салоні дітей. Він стверджує, що дітей протримали на евакуторі близько двох годин, бо батьки не хотіли, щоб «автівку забрали на штрафмайданчик до приїзду поліції».

Сьогодні уточнює, що BMW з дітьми було неправильно припарковано біля на вулиці Хрещатик, 42. Інцидент стався ввечері 22 лютого.

«Наші інспектори не мають права смикати ручки дверей машини і заглядати в салон. За допомогою евакуатора вони завантажили автомобіль і почали везти на штрафмайданчик. Автомобіль був повністю тонований, мотор не був включений, ніяких звуків із салону інспектори не почули, вікон ніхто не відкривав. Помилки інспекторів тут немає ніякої, вони діяли відповідно до інструкції», – заявили виданню в Інспекції з паркування.

Зазначимо, що державні норми дозволяють тонування вітрового скла автомобіля за умови не менш як 75% світлопропускання. Інспектор не може перевірити ступінь прозорості на місці – для цього потрібно доправити автомобіль до спеціального пункту, де є засіб для вимірювання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button