Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото зі сторінки facebook.com/yurii.khorunzhyi

На вулиці Антоновича, 17а власники однієї з квартир будинку початку ХХ століття надбудовують над мансардою ще один поверх із балконами. Про це повідомляє активіст Юрій Хорунжий.

Як пояснює Хорунжий, власники квартири на останньому поверсі облаштували мансарду на горищі, а тепер до неї ще прибудовують поверх із балконами і терасами.

«Найцікавіше, що вони пробили стелю сусідам знизу, які були змушені виїхати. Бо коли в тебе в квартирі немає стелі і над тобою відбувається будівництво, якось жити не дуже класно. Власники квартири знизу судяться з забудовником, ніяких рішень суду поки немає», – розповідає Хорунжий.

На одному з відео видно дірку в стелі квартири знизу. Крізь неї летять іскри зі зварювального апарату.

На фото також видно, як фіксаторами скріплено тріщини, що з’явилися у стінах будинку. Днями до будинку підзвезли вантажівку, повну металевих балок.

За словами Хорунжого, сусіди протягом кількох років зверталися до відповідних департаментів КМДА і Київради та отримували листи, які власники надбудови ігнорували. У Державній архітектурно-будівельній інспекції повідомляли, що дозволів на роботи не видавали.

Це відбувається неподалік від скандальної надбудови на вулиці Саксаганського, яку вже демонтують комунальники.

Так само зводила надбудову власниця горішніх приміщень у будинку на вулиці Софіївській, 1, що фасадом виходить на Майдан Незалежності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button