Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23576 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КП УЗН Печерского района

Сьогодні в Маріїнському парку розпочалися комплексні роботи по догляду за зеленими насадженнями: для видалення омели, планової санітарної обрізки дерев, формування їх крони та викорчовування пнів.

Фото: КП УЗН Печерского района

Перед початком робіт з благоустрою свої дії узгодили фахівці з ландшафтного дизайну КП УЗН Печерського та Оболонського районів, КО «Київзеленбуд» та представники садового центру «Єва сад». Разом вони затвердили загальну концепцію озеленювальних робіт з метою максимального збереження існуючих зелених насаджень та «створення більш естетичного вигляду парку».

Раніше ми писали про те, що мерія Парижа закликала містян бути «садівниками міста» та висаджувати рослини в будь-якому місці, відповідно до нещодавно прийнятого закону «permis de végétaliser» (дозволу на озеленення).

Читайте також: Міський дизайн: що не так з озелененням в Києві і як це вирішити?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button