Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет. Він написав, що в уряді провели аналіз будівель, де розташовані центральні органи влади та міністерства, і виявили, що у них «багато зайвих площ».

 «Ці площі іноді здаються в суборенду (іноді — неофіційно, за готівку), але частіше просто використовуються неефективно. Ці будівлі знаходяться у занедбаному стані і взагалі ріжуть очі посеред нашого красивого міста»,  – пише Дубілет.

В уряді вирішили організувати проєкт, який має вивільнити для інвесторів цілий квартал з п’яти будівель у центрі Києва. Їх передадуть у Фонд держмайна та приватизують на аукціонах.

Тих співробітників, які там працюють, «підселять» в інші державні будівлі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button