Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kyivhalfmarathon

Організатори 10-го Київського півмарафону, який мав відбутися 4-5 квітня, вирішили перенести подію на другу половину року, повідомляє компанія Run Ukraine.

Забіг буде перенесено через рішення Кабінету міністрів та КМДА про обмеження масових заходів у зв’язку з загрозою поширення коронавірусу.

Run Ukraine не розглядає варіант скасування заходу. Нові дати анонсують 31 березня, після погодження з КМДА.

На Київському півмарафоні очікували 16,5 тисяч учасників. Їхні реєстрації перенесуть на нові дати, відшкодування внесків за участь не передбачено.

У Києві запровадили карантин на період 12-31 березня для попередження епідемії коронавірусу. У Києві діятиме обмеження на зібрання понад 60 осіб. Кабмін запровадив обмеження на масові заходи чисельністю понад 200 осіб.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я, станом на 11 березня у світі зареєстровано понад 114 тисяч випадків захворювання «уханським коронавірусом» COVID-19. Понад 4000 людей померли.

В Україні лабораторно підтверджено один випадок COVID-19. Ще чотири зразки досліджують. Загалом Центр громадського здоров’я отримав 40 підозр на коронавірус, зокрема дві підозри – у Києві.

Летальність хвороби наразі оцінюється приблизно у 2-3%. Коронавіруси SARS та MERS, спалахи яких траплялися раніше, мають значно більші показники летальності, проте COVID-19 наразі веде перед за абсолютною кількістю смертей, оскільки вже поширився більш як ста країнами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button