Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23646 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зйомки стрічки. Фото: facebook.com/roman.perfilyev.7

Студія B&H Film Distribution презентувала офіційний тизер українського суші-вестерну «Безславні кріпаки», головний герой якого – Тарас Шевченко в образі самурая.

«За сюжетом, події відбуватимуться у 1844 році. Кріпосне право набуває найжорсткіших форм. Цей складний час потребує свого героя. І ним стає молодий майстер меча і слова – Тарас Шевченко», – повідомляють автори фільму.

Постер фільму

Спершу стрічку планували назвати «Шевченко: Перший самурай», нова ж назва відсилає до фільму Квентіна Тарантіно «Безславні виродки». Головну роль зіграв Роман Луцький, режисер – Роман Перфільєв. У тизері звучить трек від Аліни Паш.

Прем’єру заплановано на восьме жовтня.

https://youtu.be/YOf9gojHjmk

Раніше повідомлялося, що загальний бюджет кінострічки становитиме 24,5 мільйона гривень, із яких 19,6 мільйона було виділено з державного бюджету. У 2018 році кіносценарій «Шевченко: Перший самурай» переміг на конкурсі патріотичного кіно в категорії повнометражних фільмів.

Зйомки стрічки. Фото: facebook.com/roman.perfilyev.7

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button