Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23428 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото зі сторінки Олексія Кушки в Facebook

Сьогодні, 18 березня, на вулицях Києва раніше запланованого строку (01.04.2020), на офіційні локації для користування виставили велосипеди системи Next bike.

«Оскільки стартуємо в авральному режимі – дуже вибачаємось за можливі технічні негаразди. Рішення про відкриття раніше строку було прийнято буквально вчора після публікації рішення про закриття метро»,  повідомив Олексій Кушка, засновник Next bike.

Запустять одразу не всі локації. Спочатку для оренди будуть доступними 200 велосипедів. Доставку решти байків чекають впродовж місяця, після чого відкриють всі 302 станції — та ще 45 додаткових.

Також наголошують, що в рамках дії абонементів вартість кожної поїздки до 30 хвилин  безкоштовна, вартість за кожні наступні 30 хвилин складе 30 гривень. Наразі можна придбати сезонний абонемент за акційною ціною , що діятиме до 1 грудня 2020 року.

Читайте також: Тест редакції: як працює міський велопрокат Nextbike в Києві

Працювати велосипеди будуть до можливої повної заборони пересування містом на час карантину.

Користувачам нагадують дотримуватися рекомендованих правил гігієни при користуванні велосипедами, що додатково оброблятимуться  антисептичними речовинами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button