Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Тарас Кайдан

Компанія Forum придбала приміщення на Саксаганського, 53/80 у 2017 році. Рік тому тут почались ремонтні роботи: будівлю комплексно не реконструювали, лише утеплили і оновили фасад, зробили ремонт всередині та замінили комунікації. У дворі колишнього готелю також знесли кілька старих гаражів, щоб звільнити місце для паркінгу на 20 місць.

Фото: Тарас Кайдан

За оновлений дизайн приміщень відповідала студія YoDezeen (Catch seafood restaurant, Semifreddo, Итальянская редакция №2). Всі роботи тут планують завершити до початку травня 2020 року.

Фото: Тарас Кайдан

Крім офісів, у будівлі розташуються магазини, кафе і коворкінг. “Крім того, ми залишили для наших орендарів всю інфраструктуру готелю: басейн, спортивний зал, масажний кабінет та  конференц-зал”, – зазначають в компанії Forum. У дворі бізнес-центру також створили зелену зону з місцем для барбекю, а дах відкрили для орендарів.

Рендери надані компанією Forum

Нагадаємо, будівля готелю “Кооператор” Укркоопспілки побудована в 1975 року. 

Читайте також: На Подолі відкрився урбан-готель, спроєктований ізраїльськими архітекторами. Який він має вигляд?

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button