Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23424 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з відкритих джерел

Мережа «ювелірних магазинів» B2B Jewelry тимчасово призупинила свою роботу через карантин. Вкладники, які купили сертифікати мережі, не отримують обіцяні регулярні виплати. Керівництво заявляє, що свою діяльність компанія призупиняє тимчасово, а в майбутньому виплати і прийом грошей знову продовжиться.

Про це 23 березня заявив засновник мережі Микола Гонта в відеозверненні до інвесторів. Таке рішення він пояснив закриттям магазинів в зв’язку з введенням карантину в Україні.

Гонта зазначив, що вкладники можуть «отоварити» (обміняти на прикраси – ред.) сертифікати в режимі онлайн, додавши, що сам особисто «ніякого отоварення робити не буде», тому що у нього «є довіра до проєкту». Продукцію заводу вкладники зможуть отримати поштою в обмін на картонні сертифікати.

Раніше ми писали про те що таке  B2B Jewelry та як працює ця «ювелірна піраміда».

У зверненні також йдеться про те, що керівництво проєкту намагалося знайти вихід із ситуації, але дійшло висновку, що перевести всіх вкладників у режим онлайн буде проблематично через «неможливість блискавичної перебудови технічної бази (особистого кабінету) і відсутність комп’ютерної грамотності у багатьох партнерів проєкту, бо, в основному, це люди пенсійного віку».

Гонта пообіцяв, що як тільки закінчиться карантин, всі магазини мережі відкриються і відновлять виплати кешбеку.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button