Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23626 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На журналіста OBOZREVATEL Романа Грушу скоїла напад група підлітків у Києві. Він потребує термінової операції, оскільки у нього чотири переломи із зсувами і кілька черепно-мозкових травм.

Лікарі на огляді засвідчили: перелом виличного комплексу, перелом орбіти ока, перелом носа і назоетмоідального комплексу, а також струс мозку та ще черепно-мозкові травми.

https://www.facebook.com/r.grusha/posts/2954843051244520

Роман розповідає, що напад стався 27 березня в 19:30 на вулиці Драгоманова в Дарницькому районі Києва.

«На мене напали і побили троє людей, незнайомі малолітки. (…) Сидів на лавці біля під’їзду. Підійшли три людини років 16-18 років або близько того. Двоє сіли поруч, один встав наді мною. Запитали, чи є сигарети, один відразу ж дістав ніж. Я сказав, що не курю. Почали питати, чи є гроші, що ховаю в кишенях. Я спробував встати (…) Я різко встав, і на мене з усіх боків посипалися сильні удари відразу по голові. Вони явно чимось займалися, тому що били сильно і точно. Начебто спробували мене наздогнати, але побачили, що я підбіг до магазину, і вирішили втекти».

За словами Романа, біля магазину він попросив чоловіка-свідка викликати екстренні служби, але той проігнорував прохання.

В магазині продавщиця також відмовилась викликати поліцію і швидку, пояснивши свої дії тим, що у неї немає телефону і тим, що вигляд Романа відлякує клієнтів. Пізніше працівниця дістала телефон і дзвонила поскаржитись керівництву.

В результаті потерпілий журналіст сам зміг викликати собі на допомогу швидку і його відразу госпіталізовали.

Наразі Роман збирає 46 тис. гривень на замовлення імплантів.

Фото з Facebook сторінки Романа Груші.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button