Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скрін з сайту ARCHIKIDZ!

Освітній архітектурний проєкт ARCHIKIDZ! проводитиме безкоштовні онлайн-заняття для дітей за участю сучасних українських архітекторів. До ініціативи вже долучились Катерина Бабушкіна та Дмитро Аранчій.

На уроках обов’язково вивчатимуть теорію, але викладатимуть її цікавою та легкою мовою. Обіцяють творчі завдання, орієнтовані на розвиток архітектурного мислення. Всі зустрічі проходитимуть онлайн у зв’язку з карантином.

Окрім зустрічей з фахівцями, команда ARCHIKIDZ! регулярно проводить безкоштовні онлайн-заняття з архітектури для дітей від 7 до 12 років. Це дозволить дітям, які вже були залучені до занять, не втрачати зв’язок, а крім того дасть можливість збільшити кількість учнів. Тепер долучитися до уроків може кожен охочий, незалежно від місця проживання — достатньо лише мати доступ до інтернету.

ARCHIKIDZ! це проєкт позашкільної освіти Малої академії наук України та центру наукової освіти UNESCO. З 2017 року в межах проєкту відбувається щорічний Національний фестиваль архітектури для дітей ARCHIKIDZ!, а також проходить серія навчальних та творчих майстер-класів протягом року.

Одне із ключових завдань проєкту  вивчати з дітьми шкільні предмети через архітектуру, поєднуючи шкільну програму із творчістю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button