Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Карантинні обмеження через поширення нового коронавірусу в Україні, найвирогідніше, продовжать до початку травня, а до того часу влада має підготувати «нові соціальні стандарти життя» для українців. Про це на онлайн-нараді з головами ОДА та мерами міст заявив прем’єр міністр Денис Шмигаль, повідомляє LIGA.net.

На нараді обговорювали проблеми, що можуть виникати під час поступового виходу країни з карантину.

«Ми розуміємо, що хвороба швидко не відступить. Тому повинні підготувати нові соціальні стандарти життя після жорстких карантинних заходів: розробити нові транспортні норми, норми соціальної дистанції, перебування в закритих приміщеннях та установах. На це у нас є трохи часу», – зазначив прем’єр.

Глава уряду також повідомив, що за необхідністю будуть впроваджувати локальні карантинні заходи у випадку появи нових спалахів хвороби.

Сьогодні, десятого квітня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків за результатами наради з прем’єр-міністром повідомив, що у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях на вихідні дні запровадять надзвичайні заходи для обмеження поширення коронавірусу. Не виключають введення комендантської години.

Фото: з відкритих джерел.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button