Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» глава уряду Денис Шмигаль представив стратегію виходу України з карантину. Хоча, за його словами, карантин можуть продовжити до початку травня, прем’єр-міністр наголосив, що «Україна не зможе тривалий час просто сидіти на дивані».

Шмигаль також повідомив, що в травні Кабмін планує створити 500 тис. робочих місць, щоб «Україна не опинилася на порозі ще більш глибокої економічної кризи». Закінчити навчальний рік запланували у червні, тоді ж мають повністю відновити роботу громадського транспорту та дозволити перебування у зонах відпочинку.

«У травні Україна має йти на роботу. У яких умовах, у яких нових соціальних стандартах, у яких часових рамках – це ті питання, над якими уряд працює разом з аналітиками», – написав Шмигаль у своєму Телеграм-каналі.

Нещодавно уряд створив Раду з питань економічного розвитку України, що розроблятиме стратегію виходу з карантину, яку, за словами Шмигаля, презентують наступного тижня.

Інфографіка з телеграм-каналу Дениса Шмигаля

Фото прем’єр міністра Дениса Шмигаля з відкритих джерел.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button