Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23494 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Поліція склала три адмінпротоколи за фактами порушення карантину священниками, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Ще у 12 випадках матеріали справи вивчаються. Голова МВС зазначив, що протоколи було складено через скупчення людей у низці церков на Вербну неділю, 11-12 квітня.

Поліція Києва повідомляє, що у Вербну неділю посилила патрулювання поблизу храмів та церков, і грубих порушень зафіксовано не було: «Громадяни з порозумінням ставилися до встановлених заборон».

Натомість ЗМІ та соцмережі повідомляли про натовпи людей у Волинській, Рівненській, Чернівецькій областях.

Фото: charivne.info

https://www.facebook.com/OleksiyBukhalo/videos/pcb.3072780892765535/3072775652766059/

13 квітня Комісія з надзвичайних ситуацій КМДА вирішила закрити Києво-Печерську Лавру на карантин. Лише за минулу добу у монастирі виявили 63 нових випадківзахворювання на коронавірус COVID-19. Загалом у Лаврі вже понад 90 підтверджених випадків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button