Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23530 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія-оператор мобільного зв’язку «Київстар» запустила інтерактивну карту України де можна спостерігати за тим, як його абоненти користуються телекомунікаційними послугами під час карантину та дотримуються правил самоізоляції. Побачити цю інформацію можна на сторінці #простозалишайтесявдома.

На веб-сторінці також розміщені інтерактивні карти та аналітичні графіки, що показують, як в період карантину абоненти «Київстар» користуються мобільним зв’язком та інтернетом. Також, можна подивитися, як в кожній з областей України жителі і гості дотримуються правил самоізоляції.

Наприклад, в Києві, за даними оператора, карантину дотримуються 45% населення міста.

Інфографіка компанії «Київстар»

Графіки та діаграми автоматично побудовані на алгоритмах Big Data Київстар, а саме неперсоналізованій та зашифрованій інформації, тобто показує середньостатистичні зрізи поведінки не конкретних фізичних осіб, а деяких категорій або груп абонентів.

Графік користування сервісами мобільного оператора відображає, як змінилося споживання голосового зв’язку і мобільного інтернету в середньому в період карантину в порівнянні з докарантинним періодом.

Раніше Міністерство цифрової трансформації України повідомило про запуск мобільного додатку, що допоможе контролювати дотримання карантину.

Фото: Porapak Apichodilok / pexels

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button