Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23647 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Чехії слід тримати державні кордони закритими упродовж року, щоб уникнути другої хвилі епідемії коронавірусу, заявив президент Мілош Земан, повідомляє DW.

Кордони слід закрити, «щоб не почалася нова хвиля інфікувань через те, що туристи їздитимуть до країн, де епідемія ще не закінчилася», вважає Земан. Він порадив чехам провести літню відпустку на батьківщині.

Раніше чеські туристичні фірми закликали владу дозволити мешканцям Чехії подорожувати до Словаччини та Хорватії, де нині зафіксовано не так багато випадків COVID-19. Це популярні туристичні напрямки серед чехів.

Чехія заборонила в’їзд і виїзд зі своєї території в середині березня. Заборона не стосується далекобійників, медиків та деяких інших виняткових категорій працівників. Крім того, в’їжджати й виїжджати з країни було дозволено у виняткових ситуаціях.

Від середини квітня уряд Чехії почав поступово послаблювати обмеження, запроваджені через пандемію COVID-19. Планується, що до восьмого червня більшість підприємств запрацює у звичному режимі.

Раніше представники турбізнесу Іспанії заявили, що іноземці зможуть повернутися на іспанські пляжі не раніше літа наступного року.

Фото: Anthony DELANOIX, Unsplash

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button