Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Попри те, що ресторани Києва закриті на карантин, ресторан «Велюр», що належить депутату від «Слуги народу» Миколі Тищенку, продовжує таємно працювати. Про це йдеться в розслідуванні Bihus.info.

Нардеп Тищенко – колишній телеведучий, учасник шоу «Танці з зірками», власник мережі ресторанів «Наша карта», а також заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури. Днями він «вітав» українців з «великим святом» Чорнобильської катастрофи.

Журналісти Bihus.info впродовж тижня слідкували за рестораном «Велюр», що на вулиці Льва Толстого. Заклад зовні виглядає закритим. Коли журналісти намагалися забронювати столик, їм відповіли, що ресторан зачинено на карантин. Уявлення про меню та ціни ресторану можна скласти, перейшовши за посиланням.

Однак у «Велюр» продовжують приїжджати відвідувачі, серед яких журналісти впізнали депутатів Антона Яценка та Олександра Кабанова, голову федерації шахів Києва та помічник депутата від «Слуги Народу» Олександра Мережка Павла Куфтирєва, а також людину, схожу на першого заступника глави Офісу президента Сергія Трофімова.

Депутат Кабанов («Слуга Народу») зустрічався у «Велюрі» з Віталієм Кисілем з компанії «Метінвест» Ріната Ахметова. Він зізнався, що завітав до ресторану, але запевнив, що сам ресторан не працює, а приходив він лише на зустріч із Тищенком: «Мені ж до Колі треба було».

Зокрема, депутат Яценко провів у ресторані чотири години. Журналістів потім запевняв, що вони помиляються і він до жодних ресторанів не ходив.

«Це ж запитання не до мене. Здрасьтє», – прокоментував інформацію про роботу ресторану «Велюр» Тищенко.

Низка політиків, зокрема депутат Гео Лерос та екстележурналіст Горковенко Володимир, вважають, що Тищенко балотуватиметься у мери Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button