Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Увечері 29 квітня виникла пожежа у ресторані у двоповерховому будинку на вулиці Сагайдачного, 31, що на Подолі, повідомляє пресслужба ДСНС.

Пожежу вдалося ліквідувати лише пізньої ночі, близько 3:30. Складність полягала в тому, що вогонь ширився у пустотах дерев’яного перекриття між поверхами та рухався у бік сусідніх будівель.

Фото: ДСНС

Аби вогонь не перекинувся на сусідні магазини та інші заклади, пожежним довелося розбирати дерев’яні конструкції перекриття. Розібравши, виявили ще осередки займання, а також тління мінеральної вати та утеплювача.

На місці було дев’ять пожежних машин та майже 40 рятувальників. Жертв та постраждалих немає – у ресторані нікого не було.

Фото: ДСНС

Як виявилося, займання сталося в електричній плиті на кухні й далі полум’я розповсюдилося на витяжку.

Пожежа в цьому ж будинку вже траплялася в січні 2019 року. Тоді горів ресторан турецької кухні Tike. Також у будинку розташовано піцерію Solo Pizza.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button