Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Рейтарській у Києві почали облаштовувати велосипедну смугу, повідомляє «Київ – Велосипедне Місто».

Велосмуга завширшки 1,5 метра сполучить вулицю Володимирську та Львівську площу і слугуватиме для зворотнього руху велосипедистів паралельно вулиці Ярославів Вал.

Центр організації дорожнього руху встановить тут 78 нових дорожніх знаків.

Фото: facebook.com/gustelev.pao

На Рейтарській також облаштують паркувальні місця для автомобілів.

«Донедавна на вулицях Рейтарська та Ярославів Вал майже не було легальних паркувальних місць і було засилля хаотичної нелегальної парковки. Тому Інспекція з паркування буде систематично евакуйовувати на штрафувати порушників, що звикли до безкоштовної автомобільної парковки в центрі міста», – зазначає «Київ – Велосипедне Місто».

Фото: facebook.com/gustelev.pao

Днями нову велосмугу облаштували на вулиці Ярославів Вал. Інспекторам з паркування доводиться евакуювати припарковані на ній автомобілі.

Під час карантину багато міст світу облаштовують нові велосмуги, які мають компенсувати небезпеки пересування у громадському транспорті та приватних автомобілях в умовах пандемії коронавірусу.

Згідно з підрахунком велосипедистів, який провела 22 квітня у Києві U-Cycle, їхня кількість під час карантину зросла більш як у 2,5 рази в порівнянні з весною 2019 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button