Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Грузії припускають, що відкрити кордони для іноземних туристів можуть з 1 липня. Про це повідомив прем’єр-міністр країни Георгій Гахар. Уряд також планує відкрити внутрішній туризм з 15 червня.

В’їзд буде дозволений після облаштування «безпечних коридорів на сухопутних кордонах» з сусідніми країнами.

Гахар тикож зазначив, що Грузія вже має позитивний досвід роботи готелів в умовах карантину. Він не виключив створення так званих «безпечних зон» в Цкалтубо, Гудаурі, Саірме, Абастумани і Боржомі.

Із 11 травня, за словами прем’єра Грузії, будуть зняті обмеження на роботу всіх виробництв в країні, і відкриються магазини, що мають вхід з вулиці. В Тбілісі будуть зняті всі види обмежень на пересування, а з 14 травня повністю відкриють сполучення з Руставі і Гардабані.

Як відомо, країна закрила свої кордони 18 березня. З 21 березня на території Грузії оголосили надзвичайний стан, який може бути скасований 22 травня.

За даними Waldometrs, в країні 615 випадків ураження COVID-19, загинули від ускладнень хвороби дев’ять осіб.

Фото обкладинки: Rudolf Kirchner / pexels

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button