Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

11 квітня відбудеться перше послаблення карантину. Уряд дозволив відкрити парки і сквери, дитячі та спортивні майданчики, стоматології, салони краси та перукарні, відновити діяльність нотаріусів, адвокатів, психологів, поновити роботу журналістів на вулицях і в органах держвлади, а також відновити знімання кіно, тренування спортсменів та репетиції в театрах і цирках.

Також Кабмін дозволив працювати літнім майданчикам кафе і магазинів у ТРЦ. Раніше з’явились вимоги МОЗ щодо відновлення роботи цих закладів.

Карантин послабили для точок продажу преси, друкарень, редакцій, логістичних підприємств у сфері доставлення паперу та друкованих видань, а також телерадіоорганізацій та інших суб’єктів у сфері масової інформації, які забезпечують роботу ЗМІ та доставлення контенту до телеглядача (провайдерів програмної послуги, операторів телекомунікацій, що забезпечують розповсюдження сигналу телебачення та радіомовлення), інших виробників аудіовізуального контенту.

Уряд дозволив працівникам ЗМІ проводити телезйомки та здійснювати іншу журналістську діяльність на вулицях населених пунктів, у приміщеннях підприємств, установ, організацій, органів державної влади тощо (за умови залучення до виробництва телепродукту в одному місці не більше 50 осіб та забезпеченням усіх засобами індивідуального захисту).

З дотриманням таких вимог дозволена й робота організацій, задіяних у виробництві аудіовізуальних творів, зокрема, кіно- та відеозйомки на відкритому повітрі, у транспортних засобах, житлових будинках, спорудах, приміщеннях (у тому числі в студіях та павільйонах).

Відкриють музеї, виставки просто неба та історико-культурні заповідники за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

Також з 11 травня дозволять проведення репетицій, тренувань та інших заходів без глядачів у театрах, цирках, концертних організаціях, художніх (мистецьких) колективах за умови одночасного перебування не більше 50 осіб, забезпечення учасників засобами індивідуального захисту та дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Фото обкладинки: Skitterphoto

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button