Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Братиславі, в рамках капітального ремонту трамвайної лінії від центру міста до районів Карлова Вес та Дубравка, трамвайну лінію вкрили сукулентами. Там висадили очиток, більш відомий за народною назвою «заяча капуста».

Реконструкція цієї лінії почалася у червні 2019 року. Вартість проєкту оцінили в € 65 мільйонів та розділили на чотири етапи. З початком модернізації зняли старі рейки та видалили застаріле дно під коліями. Тоді ж більшу частину лінії вирішили вкрити зеленим килимом сукулентів, що має знизити рівень шуму й одночасно запобігати перегріву міста. У травні рослини зацвіли.

У лютому 2020 року два етапи реконструкції вже були виконані, решту мають завершити до вересня цього року. Вони включатимуть відновлення колій на декількох ділянках маршруту.

Усі фото: з видання Bratislavský kraj

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button