Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Під час пресконференції 20 травня в Маріїнському парку президент Володимир Зеленський заявив, що на виборах мера Києва підтримуватиме кандидата від провладної партії.

«Я в Києві буду підтримувати, чесно буду підтримувати кандидата в мери Києва від партії «Слуги народу». Чи буде праймеріз? Буде. Чи будуть входити в праймеріз кандидати в мери Києва не тільки від «Слуги народу»? Обов’язково. Будуть і кандидати від «СН», я маю на увазі ті, хто є депутатами, і будуть незалежні люди, які готові боротися на відкритому праймеріз на засіданні нашої фракції партії. Але хто буде кращий, того я підтримаю», — наголосив президент.

Раніше перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофимов повідомив, що від «Слуги народу» на виборах мера, що мають відбутися наприкінці жовтня 2020 року, можуть балотуватися як заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко, так і голова комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко. Втім, на думку Трофимова, є й сильніші кандидати.

За нещодавніми результатами соціологічного дослідження групи «Рейтинг», що були опубліковані у квітні 2020 року, серед потенційних кандидатів на посаду мера Києва чинний міський голова Віталій Кличко має найвищий рейтинг. Якби вибори проходили найближчим часом, Кличка підтримали б 38,7% респондентів.

Фото обкладинки: пресслужба президента

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button