Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На початку травня дитячий театр-студія Kolesiko разом із дитячим онлайн-радіо RadioKids та арт-видавництвом «Чорні вівці» ззапустили цикл аудіоказок для дітей за мотивами «Фантастичних історій на добраніч» австрійського письменника Ервіна Мозера.

Перші аудіоказки озвучували учні театру Kolesiko. Потім спробували поєднати юнацькі голоси з професійними акторськими. Так, роль Кота у казці «Кіт на ходулях» озвучував «Золотий голос України» – актор Владислав Пупков.

Під час карантину над озвучуванням працювали актори Київського академічного театру «Колесо»: Анна Артемьєва, Олександр Бірюков, Ольга Васинюк, Олександр Дідик, Галина Зражевська, Станіслав Колокольніков, Олег Лепенець, Андрій Мороз. Вони прочитали історії Мозера разом із учнями театру-студії, а також окремо.

Наразі вийшли в ефір чотири казки, остання з яких – «Аварія в пустелі».

«Це нова форма роботи для акторів театру. І час карантину дав можливість добре освоїти її», – коментує директор-художній керівник театру «Колесо» Ірина Кліщевська.

Казки ілюструвала художниця Vulpes_draw. Режисерка проєкту – Марія Грунічева, звукорежисер – Йосиф Медведський.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button