Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Велосмуга, що сполучить Ірпінь з Києвом, має з’явитися вздовж «Новоірпінської траси» автомобільної дороги Р-30. Про це повідомляє телеграм-канал «Ирпень Типичный». Тендер на закупівлі провели у квітні, вартість майбутньої велосмуги оцінили у майже 12 мільйонів гривень.

Замовником робіт є Служба автомобільних доріг у Київській області, будуватиме ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» — дочірнє підприємство турецької компанії «Onur Taahhüt». Згідно з договором, завершити будівництво мають до кінця червня.

Велосмуга сполучить ірпінський масив Романівка та набережну ріки Ірпінь, де в листопаді минулого року відкрили оновлену частину набережної, побудували 2,5 км пішохідної зони та окрему смугу для велосипедів. У Києві велодоріжка починатиметься в районі Новобіличів, від вул. Генерала Наумова. Надалі будівництво велосмуги планують продовжити від ірпінської набережної до Житомирської та Варшавської трас.

Таким чином, тут планують створити «найбільший потік велотуристів».

Світлина обкладинки з сайту м.Ірпінь 04597

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button