Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На мітингу «Проти поліцейського свавілля в Україні», організаторами якого є KyivPride та «Центр громадських свобод», поліція затримала 10 людей, повідомляє hromadske.

«Були люди, які намагались пройти на акцію, які не є прихильниками KyivPride. В одного газовий балончик вилучили. Поліція працює на запобігання провокаціям, щоб акція пройшла спокійно», — повідомив голова поліції Києва Андрій Крищенко.

Мирна акція протесту почалася о 14:00 під Кабінетом міністрів. Також сьогодні зранку пройшло ще декілька мітингів, зокрема о 9:00 «Авакова у відставку» та «Непокаране зло вбиває. Аваков має піти!», яку організовувала партія «Голос». О 10:00 відбулася акція партії «Правий сектор». Протестувальники скандують «Аваков, геть!» та палять фаєри.

Акція партії «Правий сектор». Протестувальники скандували «Аваков, геть!» та палили фаєри. Фото: Ігор Іванов, facebook.com/IhorKevin

Читайте також: У Києві почалися акції за відставку голови МВС Авакова.

Фото обкладинки: Олександр Хоменко з Facebook

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button