Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цього року модні тенденції не суттєво змінилися від тогорічних, досі у тренді спортивний стиль, нова інтерпретація елегантності, стріт стайл. На літо цілком можна купити шкіряне жіноче взуття, що даруватиме повноцінний комфорт і водночас підкреслить індивідуальний стиль своєї власниці.

Для жінок є необмежений вибір стильних моделей до будь-якого луку та погоди, варто тільки врахувати кілька трендових деталей і тоді образ буде стовідсотково актуальним!

Яке купити жіноче взуття на літо 2020?

 

На щастя багатьох модниць нарешті комфорт став неодмінною частиною модного лука, грані між стилями розмиваються та комбінуються, тому нині значно простіше обрати гідну пару до свого гардеробу. Яке купити жіноче взуття ми радимо:

  • Масивні кросівки. Беззаперечний тренд, що тримає позиції з минулого року. І хоча аглі шуз вже не такі популярні, але їх об’ємні масивні підошви досі у тренді, так само як і протектори.
  • На спекотну погоду необхідно купити сандалі жіночі, але які саме? Маст хев спортивні моделі на масивній підошві. Також актуальні мінімалістичні сандалі з тонкими ремінцями.
  • Вінтажні кросівки і білі кеди — улюбленці цього сезону, а надто біла підошва на взутті. Модні кросівки 2020 жіночі купити можна не лише у відомих брендів, наразі є чудові репліки, що відмінно відтворюють витончені форми культових моделей минулого століття.
  • Шльопанці. Максимально прості та зручні, на пласкій підошві та з однією широкою перемичкою — тренд цього літа. Важливо, щоб це було саме шкіряне взуття жіноче, тоді образ не буде виглядати дешево. Ще зверніть увагу на стьобані моделі та з переплетіннями.
  • Кольорова палітра цього модного сезону доповниться неоновими відтінками у пастельних варіаціях. Таке взуття має яскравий і соковитий колір, але водночас ніжний та приємний оку.
  • Купити жіночі босоніжки на квадратних підборах варто тим леді, які не сприймають шпильки, але хочуть бути на “висоті”. Широкі цеглинки і тонкі стовпчики — такі підбори зараз як ніколи у моді. Додайте до них квадратний носок, тонкі ремінці/перемички або плетіння і Ваш trendy-образ готовий!

А ви вже встигли жіноче взуття купити до сезону відпусток та літнього відпочинку? Саме час оновити гардероб стильними новинками, і ми знаємо, який магазин Вам порадити ! Щоб перейти до каталогу інтернет-магазину жіночого взуття Крокус сіті – ТИСНИ ТУТ.

Де придбати в Україні модне та якісне взуття за доступною ціною? Інтернет-магазин взуття CrocusCity — справжній фешн-помічник кожної жінки!

Ми сміливо радимо інтернет-магазин взуття “Крокус-Сіті”, позаяк тут завжди вигідно робити покупки:

  • Тільки якісне взуття від кращих виробників!
  • Доступні ціни на весь асортимент + дисконтна програма для постійних покупців, тому шопінг буде супервигідний!
  • Швидке доставлення “Новою Поштою” до відділення чи кур’єром у будь-який населений пункт України!
  • У наявності дійсно модне взуття жіноче 2020, всі тренди в одному магазині!
  • Є обмін та повернення!
  • Менеджери допомагають обрати правильну модель взуття з урахуванням індивідуальних потреб покупця!
  • В асортименті є всі актуальні моделі, можна купити кеди жіночі, кроси, сандалі, босоніжки, туфлі, шльопанці та балетки. Колекції регулярно оновлюються, тому Ваша покупка завжди буде виправданою!

Перейти на сайт

Магазин “Крокус” надзвичайно лояльний до своїх покупців, купувати у ньому зручно і вигідно. Що також важливо, всі позиції виготовлені з натуральних матеріалів, тому Ваше літо буде не лише стильним, але й комфортним!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button