Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив Віталія Козубського, директора КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ), що є сервісом для онлайн-сплати комуналки та оператором системи е-квитка в Києві, повноцінний запуск якого в черговий раз відкладається. Відповідне розпорядження з’явилось на сайті КМДА.

Термін дії контракту Козубського спливає 12 липня. Після його звільнення виконувати обов’язки директора ГІОЦ до призначення нового керівника буде перша заступниця Козубського — Оксана Мисак.

Нагадаємо, що у квітні залишив посаду директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА та співкоординатор ініціативи Kyiv Smart City Юрій Назаров.

Обкладинка: Віталій Козубський (крайній праворуч) разом мільйонним користувачем КП ГІОЦ Андрієм Апанасенко та Юрієм Назаровим (крайній ліворуч). Фото: gioc.kiev.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button