Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Google збільшить кількість реклами у відеосервісі YouTube з 27 липня. Про це повідомляє Mind.

Зараз у більшості роликів сервісу рекламні відео з’являються тільки на початку роликів, однак відтепер її розміщуватимуть і в середині. Невдовзі команда Youtube також має знизити обмеження за часом для «рекламної паузи» посеред ролика.

Google активує рекламу в середині за замовчуванням для всіх відео, які підходять за правилами сервісу під такий формат реклами. «Рекламні паузи» включатимуть для всіх нових та розміщених раніше роликів. Зазначається, що реклама буде активною навіть для тих відео, автори яких раніше вирішили не включати «рекламні паузи». Однак згодом вони зможуть відключити такий вид реклами вручну.

За чинними правилами, ролик має бути тривалістю мінімум 10 хвилин, щоб в нього можна було вставити «рекламну паузу». За новими правилами рекламу дозволять вставляти у відео тривалістю від 8 хвилин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button