Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

15 липня відбувся аукціон із приватизації готелю «Дніпро», розташованого на Європейській площі Києва.

Найвищу ціну запропонувала запорізька компанія «Смартленд» – 1,1 мільярда гривень. Її пропозиція була більшою лише на 111 гривень від найближчого конкурента. Загалом у торгах взяли участь 29 учасників.

Коли на початку року ФДМУ анонсував продаж «Дніпра», називали стартову ціну в 10 мільйонів гривень, але зазначали, що нова директорка підготує готель, аби його вартість зросла. У червні стартова ціна становила трохи менше 81 мільйона гривень.

Чотиризірковий готель «Дніпро», збудований у 1964 році, має 186 номерів. Будівля загальною площею 12 829 м² складається з 12 наземних та одного технічного поверхів, бельетажу і підвалу. Перед готелем розташовано гостьовий паркінг на 56 паркомісць – земельна ділянка належить компанії «Дніпро» на праві постійного користування.

Нагадаємо, у березні з аукціону за 230 мільйонів гривень продали підприємство «Київпассервіс», у власності якого перебуває шість автовокзалів Києва та 18 станцій в області. ProZorro.Продажі зазначали, що це найдорожчий об’єкт малої приватизації.

Фото: prozorro.sale

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button