Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дев’ятий Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF) 2020 відбудеться з п’ятого по дев’яте серпня в кінотеатрі «Київська Русь», а також буде показаний онлайн. KISFF стане першим кінофестивалем в Україні, проведеним після зняття заборони на роботу кінотеатрів, а також першим фестивалем із гібридним форматом.

Цьогорічний слоган KISFF — LESS IS MORE, а фокус фільмів зосереджений на темі екологічних загроз, глобального споживання, перевиробництва та джентрифікації.

На глядачів чекають короткометражки традиційних програм:  «Анімаційне божевілля», «Out&Proud» та «Midnight sexy shorts». А також блоки «Less is more: Жодних зв’язків», від швейцарської кураторки, Дельфін Жаннаре, «CINEMA LOVE», що виражають тугу за кінотеатрами на карантині, «together:apart» про досвід самоізоляції та ретроспектива канадського аніматора Теодора Ушева.

Читайте такожКінотеатр «Київська Русь» капітально відремонтують і облаштують нову кінозалу.

Онлайн KISFF покаже ще чотири програми: «Квір-анімацію» та FEM RIOT, присвячену проблемам екології «Less is more: Здичавіле майбутнє» й «Less is more: Те, що має значення» — програму, що торкається теми емоційної близькості та людяності. Онлайн покази будуть доступні безкоштовно по всій Україні, але за реєстрацією.

Організатори наголошують, що фестиваль проводять «фанатично дотримуючись усіх рекомендації МОЗ». Зазначається, що наповненість великої зали «Київської Русі», місткістю до 1200 глядачів, буде складати максимум 25%, а велика перерва між сеансами дозволить уникнути скупчення людей у холі.  

Розташування місць у залі дозволить глядачам не сидіти на одних і тих самих місцях. У залі також обіцяють регулярно проводити санітарну обробку та дезінфікувати всі контактні поверхні.

Квитки можна придбати через сервіс concert.ua. Детальніше ознайомитись із програмою можна на сайті фестивалю.

Раніше всі покази KISFF проходили у кінотеатрі «Київ», що й досі лишається зачиненим після зміни орендаря.

Обкладинка: світлина з KISFF2018, фото з відкритих джерел

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button