Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Уряд продовжив Всеукраїнський карантин до 31 серпня та затвердив поділ на 4 типи епідемічних зон разом з критеріями такого поділу.

З 1 серпня адаптивний карантин в Україні будуть посилювати чи послаблювати в окремих містах та районах областей, де цього вимагатиме епідемічна ситуація з коронавірусом. Про це повідомив головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Якщо область 5 днів поспіль буде перевищувати 4 загальнонаціональні індикатори, які були до цього, ми цю область розкладемо на райони і міста обласного значення – і кожен район покаже свій внесок в стан захворюваності коронавірусної хвороби.

І в залежності, який відсоток дає район або місто обласного значення, він буде виділений або в “зелену”, або в “жовту”, або в “помаранчеву”, або в “червону” зону. “Червона” – це найкритичніша, в якій закривається все, як у нас було в березні-квітні на території всієї держави.

І якщо є” червона зона”, то він триває до того часу, доки внесок у загальну захворюваність в області не зменшиться – і область не перейде у помаранчеву, жовту чи зелену. Коли три дні ми бачимо, що показник кращий, ми переводимо цей район в іншу зону», — пояснив принцип розмежування зон адаптивного карантину Ляшко.

Обкладинка з сайту hromadske.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button