Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23492 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Наступного року в українському медіапросторі має з’явитися нова мультимедійна служба новин NewsHouse 2.0. Про це повідомила генеральна продюсерка цифрових платформ Суспільного мовника Тетяна Кисельчук.

«Це визнана світова модель виробництва новин для всіх платформ: телебачення, радіо, діджитал. Ця модель використовується для мультимедійних, мультиплатформових операцій, вона базується на створенні єдиного ньюзруму, так званої системи Input-Output, де головною є історія, а способи її дистрибуції — різняться», — розповіла Кисельчук для Телекритики.

Команда, що працюватиме над створенням «NewsHouse 2.0» Фото: «Суспільне»

Проєкт NewsHouse реалізується за підтримки BBC Media Action та Deutsche Welle Akademie, територіально базуватиметься на Хрещатику, в будівлі Українського радіо, що є частиною Суспільного мовника. Візуалізація проєкту розробила компанія balbek bureau. Оскільки проєкт потребує залучення багатьох ресурсів та створення цілих підрозділів, то «треба побудувати практично інформаційний канал з апаратною, саундбоксами, ньюзрумом, телестудією, радіостудії, щитовою, серверною та іншім». Запуск запланували на квітень 2021 року.

«NewsHouse має для мене світоглядне значення. Я побудую цілу машину з виробництва новин, яка має доступ в усі регіони і на всі платформи з широким покриттям в країні», — додала Кисельчук.

Обкладинка: з сайту zorkanews.by

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button