Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Партнерський матеріал з

Девелоперська компанія KBD.estate презентувала новий бізнес-центр преміум класу на вулиці Болсуновській, 16/2. Три тисячі квадратних метрів офісних приміщень, зелена територія, технологічні рішення для очищення повітря й відкритий дах з мальовничим видом на місто.

Більше про особливості KBD.house розповідає Євген Леськів, засновник та керівник компанії.

KBD.house, візуалізація

Нова архітектура на Печерську

KBD.house розташовується на Печерську, що забезпечує близькість до інших об’єктів KBD.estate – офісного комплексу Struetinsky та клубного будинку St.Residence. «Таким чином, наші клієнти можуть не витрачати цінний час на довгу щоденну дорогу на роботу та назад», – розповідає Євген Леськів.

Архітектурною особливістю бізнес-центру стали згладжені кути та великі дугоподібні вікна. Перший поверх облицьований зрізом скелі, решта будівлі має вентильований фасад з мармуровими плитами. «Поєднання бежевого мармуру з сірими алюмінієвими рамами формує естетику KBD.house». Над будівлею працювали архітектори девелоперської компанії спільно з Олександром Закопайком (студія візуалізації Polotno).

Внутрішній двір бізнес-центр ділить разом з офісним центром Struetinsky. Тут вже облаштована зелена алея, встановлені лави для відпочинку. Територія KBD.house буде закритою та матиме власну охоронну систему, як всередині будівлі, так і у дворі. Тут працюватиме автоматична система розпізнавання автомобільних номерів, передбачений консьєрж-сервіс.

До того ж, девелоперська компанія прагне облаштувати простір навколо – відремонтувати тротуари та облаштувати зелені зони біля музичної школи та басейну «Юність», які знаходяться поряд з вже відремонтованим спортивним майданчиком із штучним покриттям школи №133 та 37 сотками вже висаджених зелених насаджень. Все це родиться за рахунок KBD.estate

Десять поверхів для
роботи та відпочинку

На першому поверсі KBD.house облаштують лобі з високою вісьми метровою стелею та невелику бутикову галерею. Крім того, будівля матиме два підземні рівні, відведені під паркінг на 60 місць. Для працівників бізнес-центру також передбачено 22 наземних гаражних бокси та 12 гостьових стоянок.

Лобі KBD.house

З другого по дев’ятий поверх будівлі займатимуть, власне, офіси у форматі open space. У KBD.house можна купити або у подальшому орендувати цілий поверх – 400 квадратних метрів, що розраховані на компанію до 50 працівників, або його половину – 200 кв м. На кожному поверсі передбачено дві окремі вбиральні та можливість облаштувати кухню за потреби.

Басейн на даху KBD.house

Десятий поверх бізнес-центру – це відкритий дах з панорамним видом на печерські пагорби й ботанічний сад, передбачений для спільного користування. Тут розмістять ресторан з терасою та відкритий басейн, довжиною 25 метрів. «Це стандартна довжина спортивного басейну. Я займаюся плаванням, тому для мене важливо, щоб тут можна було проводити повноцінні тренування», – розповідає Леськів.

Ще одна особливість басейну – частина з прозорими стінками та дном, яка виступає за межі будівлі й фактично «звисає» на висоті десятого поверху. Придбати абонемент на відвідування зможуть всі охочі, а резиденти бізнес-центру отримають знижку.

Читайте також: Котеджі з власними гідропонними фермами, стоянками для катерів та видом на канал в комплексі KyivSea

Зелене та чисте середовище

Однією з технічних новацій будівлі стане система очищення повітря. «Сприятливий мікроклімат дуже важливий для здоров’я та ефективності працівників, а також для безпроблемної роботи дорогої офісної техніки», – зазначає Євген Леськів.

Вертикальний сад на фасаді

У KBD.house встановлять триетапну систему очищення повітря. Голчата іонізація допомагає підтримувати необхідний баланс аероіонів і усуває тверді часточки – пил, дим, шерсть тварин чи пилок рослин. Біполярна іонізація очищає повітря в приміщенні за допомогою електромагнітних імпульсів. А технологія ecotech виробляє активний кисень, що знищує грибки, плісняву та неприємні запахи. 

[metaslider id=”111060″]

Одним з основних «магнітів» нового бізнес-центру директор KBD.estate називає вертикальний сад на задньому фасаді будівлі. Для поливу та догляду за ним розробили спеціальну автоматизовану систему. «Ми позиціюємо цей сад, як найбільший у Європі, – розповідає він. – Стіна буде переважно засаджена в’юнкими хвойними рослинами, завдяки чому вона залишатиметься зеленою протягом всього року». 

Будівництво бізнес-центру планують розпочати у вересні, а закінчити – у грудні 2021 року. 

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button