Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/jayjayjohanson

Шведський співак Джей-Джей Йогансон (Jay-Jay Johanson) виступить у Києві четвертого вересня. Концерт відбудеться на ЮБК – літньому майданчику на Трухановому острові. Квитки продаються за ціною 540-1 100 гривень.

Він виконуватиме пісні з останнього альбому Kings Cross, який вийшов 2019 року. Трек Heart Somebody Whistle став саундреком до шведського фільму «Парк атракціонів» (Swoon), в якому Йогансон заграв свою першу роль.

Йогансон почав писати Kings Cross після періоду творчої кризи. Назву альбому дав однойменний район у Лондоні – 1993 року співак працював там у журналі. Тоді це був район із секс-працівницями і наркодилерами, й водночас дешевизна життя якого приваблювала художників і музикантів. Британці називали Йєйє (Jäje – його справжнє ім’я) Джей-Джеєм.

«Я знову почав писати музичні фрагменти, а потім вони розросталися і перетворювалися на пісні. Not Time Yet стала першою піснею з цього альбому, яку я закінчив, ще наприкінці 2017 року. Вона розповідає про старіння, страх смерті, про те, що смерть прийде і забере мене. Можливо, я занадто багато разів дивився фільм Інґмара Берґмана “Сьома печатка”», – цитують співака організатори концерту.

Джей-Джей Йогансон виконує електропоп з елементами тріп-хопу і джазу, пік його популярності припав на 1990-і та початок 2000-х років.

Співак вже кілька разів приїздив до Києва, зокрема виступав у 2013, 2015 та 2019 роках.

Нагадаємо, уряд України продовжив карантин до початку вересня. Третього серпня набуде чинності поділ за епідемічними зонами, Київ наразі зарахували до зеленої зони, масові заходи дозволено за умови дотримання дистанції між відвідувачами у півтора метри.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button