Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: klichko.org

26 серпня міський голова Віталій Кличко представив деяких членів оновленої партії УДАР, яку він очолює. Ця команда ітиме на місцеві вибори у жовтні.

Серед нових представників команди – футболіст, воротар київського «Динамо» Олександр Шовковський. Він закінчив професійну кар’єру у 2016 році й зараз працює помічником головного тренера національної збірної України Андрія Шевченка.

Шовковський не зміг бути присутнім на з’їзді партії через підготовку до матчів Ліги нації й тому звернувся до учасників з’їзду за допомогою відеозвернення.

«Я досягнув успіху у спорті і налаштований на успіх у політиці», – заявив Шовковський.

До нової команди, яка претендує на місця у Київраді, увійшла сурдоперекладачка Леся Петровська, яка перекладає брифінги міського голови мовою жестів.

«Ми пройшли з нею, так би мовити, історію пандемії в Києві. Щодня, на брифінгах, вона допомагала і допомагає доносити інформацію про ситуацію в столиці до глухих людей. Я радий, що вона буде з нами», – сказав Кличко.

До УДАРУ долучився й адвокат Олексій Шевчук. У розпал протестів на Майдані 2014 року він дав правову оцінку так званим «диктаторським законам 16 січня», за що критикувався активістами. Пізніше Шевчук став відомим як захисник у кримінальних справах проти Геннадія Корбана, Іллі Киви, а також самого Віталія Кличка.

«Вів чимало резонансних справ, відстоював закон і справедливість», – так презентував Кличко нового члена команди.

Ще одна учасниця команди УДАРУ – керівниця департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан.

«Юлія Хан опікувалася розвитком велоінфраструктури в столиці. Віднедавна очолює департамент молоді та спорту КМДА. Ініціативна і відповідальна. Щиро вболіває за справу, якою займається. І я впевнений, Юлія впорається і не підведе», – зазначив Кличко.

Партію також представлятиме Роман Ткачук – начальник управління з питань цивільного захисту КМДА.

«Керує фахівцями, які щодня виїжджають на пожежі, замінування, інші надзвичайні випадки», – повідомив Кличко.

Також до команди увійшла Оксана Юринець, політикиня зі Львова, яка, зокрема, балотувалася на посаду львівського міського голови у 2015 році, набравши 4,4% голосів львів’ян.

«Оксана Юринець – перевірена часом і справами. Представниця УДАРу на Львівщині, депутат від УДАРу Верховної Ради восьмого скликання. Разом ми пройшли Майдан і чимало інших випробувань», – додав Віталій Кличко.

Кличко повідомив, що УДАР виставлятиме своїх кандидатів не лише у Києві, а й по всій Україні. Він також зазначив, що йго партія готова співпрацювати з усіма демократичними і проєвропейськими політсилами.

Киянин Сергій Пасюта зазначає, що на з’їзді також помітив спікерку Київського метрополітену Наталку Макогон, депутатку Київради, голову освітньої комісії Ганну Старостенко, заступників голови КМДА В’ячеслава Непопа та Валентина Мондріївського, а також депутата Київради від Солідарності Ярослава Діденка.

Читайте також: Хто вже заявив, що балотуватиметься у мери Києва? (Фото, біографії)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button