Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ольга Балицька. Фото: facebook.com/balytska.olga

Депутатка Київської міськради Ольга Балицька подала заяву про вихід із депутатської групи «Київська команда», очолюваної Сергієм Гусовським. Вона повідомила, що надалі працюватиме як позафракційна.

«Співробітництво з людьми, що голосували за диктаторські закони 16 січня, – це моя персональна червона лінія. І, на жаль, новий політичний союз мого колеги й очільника нашої групи, вибору не залишає», – заявила Балицька.

Вочевидь, маються на увазі члени депутатської групи «За майбутнє», яка напередодні, 27 серпня, висунула Гусовського як кандидата на виборах міського голови Києва.

До цієї групи входять депутати від різних політичних сил – від ексрегіоналів до членів партій «Відродження», УКРОП та «Наш край». За «диктаторські закони» 16 січня 2014 року, які обмежували права громадян, голосував кожен четвертий член групи «За майбутнє»: Віктор Бондар (співголова), Олександр Герега, Степан Івахів, Антон Кіссе, Сергій Лабазюк, Ігор Молоток.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button