Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/gusovsky

Депутат Київради, ресторатор Сергій Гусовський братиме участь у виборах міського голови Києва, повідомляє Суспільне.

Гусовського висунула партія «За майбутнє» на з’їзді 27 серпня.

З 2014 року Сергій Гусовський очолював фракцію «Об’єднання Самопоміч» у Київраді. У 2018 році після скандалу з виключенням його та ще кількох депутатів із франкції створив групу «Київська команда», до якої увійшли ще 17 депутатів.

Гусовський брав активну участь у захисті від забудови Поштової площі та зеленої зони на Осокорках, виступав за мораторій на кронування дерев у Києві.

Разом із братом володіє мережею «Ресторани Гусовських» («Адель», «Шоті», Napule та інші).

Читайте також: Хто вже заявив, що балотуватиметься у мери Києва? (Фото, біографії)

За даними громадського руху ЧЕСНО, депутатську групу «За майбутнє» створили у Верховній раді 29 серпня 2019 року. До неї увійшли депутати від різних політичних сил – від ексрегіоналів до членів партій «Відродження», УКРОП та «Наш край». Співголовами стали Тарас Батенко (УКРОП) та Віктор Бондар («Відродження»). У травні 2020 року депутати із «За майбутнє» заявили про створення однойменної партії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button