Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

На Ukrainian Fashion Week відбувся окремий показ моделей одягу для комунальних служб Києва, повідомляє пресслужба КМДА.

В якості моделі у формі Муніципальної охорони вийшов Володимир Кличко, брат міського голови. Сам Віталій Кличко був серед глядачів, разом із працівниками комунальних підприємств.

Одяг для комунальників розробляли дизайнери Володимир Демчинський, Ядвіга Нетикша, Софія Русинович та Кирило Харитонцев. Кожен підготував по п’ять моделей одягу – для працівників метро, швидкої допомоги, Муніципальної охорони, «Київпастрансу» та «Київзеленбуду». Загалом на подіумі представили 20 моделей уніформи.

За словами мера, проєкт інціювало місто. Новий робочий одяг для комунальників планують замовити в українських виробників.

«Місто ініціювало і розпочало втілювати цей проект, аби працівники комунальних служб столиці мали гарний, стильний і зручний робочий одяг. Я звернувся до оргкомітету Ukrainian Fashion Week з ідеєю “переодягнути” працівників комунальних служб міста, – сказав Кличко. – Деякі варіанти мене вразили».

Водночас у пресслужбі наголошують, що моделі, презентовані на тижні моди, – поки що зразки, їх ще адаптуватимуть «до реального життя».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button