Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Олександра Нарижна – архітекторка, урбаністка та перша проректорка Харківської школи архітектури (ХША). Крім того, Нарижна очолює організацію «Міські реформи» та працює над проєктом інтегрованого розвитку Київського району в Харкові. На виборах на посаду міського голови вона представлятиме політичну партію «Голос». 

«Як фахівцю з міського розвику, мені прикро спостерігати за тим, як Харків перетворюється з міста наукових та технологічних інновацій в місто втрачених надій та можливостей. Я знаю, як це виправити. Як зробити такий генеральний план міста, який можуть обговорювати як приклад яскравого та прогресивного міського планування», – зазначає Олександра.

https://www.facebook.com/oleksandra.naryzhna/videos/3335882259780749/

Крім того, архітекторка наголошує, що цінності нинішньої Харківської влади не відповідають потребам сучасного Харкова, а однією з проблем називає відтік жителів з міста. 

Раніше про наміри йти на вибори міського голови Харкова вже оголосив Геннадій Кернес з власною партією, Олександр Фельдман від партії «Опозиційна платформа – За життя», Олег Абрамичев від «Європейської солідарності», Олексій Кучер від «Слуги народу» та інші.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button