Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/merkieva

Платний паркінг біля київського зоопарку, розрахований на 400 автомобілів, планують відкрити наприкінці вересня. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

«Відкриття паркінгу спростить доступ до зоопарку і розвантажить дорожній рух. До реконструкції вхідної групи автомобілі відвідувачів займали весь крайній правий ряд проспекту Перемоги. А тепер – намагаються паркуватися на вулиці Зоологічній», – зазначив він.

На вході встановлюють шлагбауми та автомати, через які буде здійснюватись оплата. Вартість паркування визначить керівництво зоопарку після того, як прийме майданчик на свій баланс. За словами Кличка, зібрані кошти йтимуть на потреби зоопарку.

Заїхати на автомобільний паркінг можна буде з вулиці Зоологічної. Саме туди перенесли вхідну групу, далі від станції метро «Політехнічний інститут». Старий вхід знесли.

Концепцію розвитку Київського зоопарку презентували у 2016 році. Згідно з нею, реконструкцію планується провести у шість етапів, які триватимуть понад п’ять років. Перший етап розпочали навесні 2018 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button