Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua/

У вихідні через стоянку на смузі громадського транспорту біля Київського зоопарку евакуювали 20 автомобілів. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва.

За стоянку на проспекті Перемоги, 32 патрульні евакуювали 20 автомобілів, вісім водіїв отримали постанови за ч.3 ст.122 (стоянка в смузі для громадського транспорту) кодексу України про адміністративні правопорушення. Через це було ускладнено рух маршрутних транспортних засобів.

Фото: t.me/kyivpatrol

Нагадаємо, у травні відкрили для відвідувачів зоопарк, де завершили першу чергу реконструкції. У зоопарку завершили нову вхідну групу з автоматами для продажу квитків та турнікетами, універсальний вольєр для тварин і птахів та вбиральні

Спочатку паркінг на 400 місць біля зоопарку планували відкрити в липні, проте досі він не працює. Нещодавно міський голова Віталій Кличко повідомив, що наприкінці вересня на території зоопарку відкриють новозбудований паркінг. Відкриття паркінгу спростить доступ до зоопарку і розвантажить дорожній рух. За словами Кличка, до реконструкції вхідної групи автомобілі відвідувачів займали весь крайній правий ряд проспекту Перемоги, що ускладнювало рух транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button