Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/epicentrkua

Керівництво групи компаній «Епіцентр К» розглядає можливість створення багатоповерхових гіпермаркетів у центрі Києва. Про це йдеться в інтерв’ю Інтерфакс-Україна зі співвласником мережі Олександром Герегою та гендиректором Петром Михайлишиним.

«Є один яскравий прообраз проєкту, який міг би бути дуже цікавим для ринку. Це поки концепт. На сьогодні є великий запит на три-чотириповерхові “Епіцентри” в центрі столиці. Не на Хрещатику, звичайно, але ближче до центральної частини міста», – повідомив Михайлишин.

За його словами, проєкт поки перебуває на стадії розробки.

«Сьогодні торгові центри “Епіцентр” практично не мають нічого спільного з проєктами, які були 10 років тому… Ми – давно не будівельний гіпермаркет. У нас уже є вся непродовольча і відтепер і продовольча лінійка товарів», – зазначає Герега.

Зокрема, під парасолькою «Епіцентру» з’явилися такі бренди, як «Деко» з товарами для дому, магазини косметики «Мон Шері», дитячі магазини «Епік» тощо. Зараз будівельні товари складають не більш як 7% асортименту мережі.

Тепер компанія планує відкривати свої аптеки. Герега заявив, що хотів би придбати мережу на 100-200 аптек, адже «коронавірус подарував нам новий напрям – “Аптека”». За словами Михайлишина, «Епіцентр» створює новий департамент – «Засоби захисту». Першу аптеку вже відкрили у Вінниці.

Зазначимо, у 2012-2014 роках Герега був депутатом Верховної Ради від Партії регіонів. 16 січня 2014 року голосував за «диктаторські» закони. Зараз Герега входить до депутатської групи «За майбутнє».

За словами самого Гереги, пік успіху компанії «Епіцентр К» припав на 2012–2013 роки.

Перший гіпермаркет «Епіцентр» побудували у 2003 році в Деснянському районі Києва за прототипом польської Castorama. Зараз мережа налічує 73 гіпермаркети.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button